פלפלים קלויים ברוטב יווני, זיתים ופטה
פלפלים קלויים ברוטב יווני, זיתים ופטה יכולים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 32 מנות. עם 52 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך גבינת פטה, מיץ לימון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: אספרגוס בגריל עם פלפלים אדומים קלויים במרינדה, פטאן וזיתים קלמאטן, זיתים במרינדה הדרים עם פלפלים קלויים, ו פלפלים קלויים במרינדה, זיתים וגבינה.
הוראות
מניחים פלפלים על גיליון עוגיות. צלייה עם צמרות על 5 סנטימטרים מחום, מפנה מדי פעם, עד העור הוא blistered באופן שווה השחמה.
מניחים פלפלים בשקית ניילון וסוגרים בחוזקה.
בינתיים, במיכל מכוסה היטב, לנער שמן, מיץ לימון, פטרוזיליה, בצל, אורגנו ושום.
הסר עורות, גבעולים, זרעים וממברנות מפלפלים.
חותכים פלפלים לחתיכות 1 אינץ'. בקערת זכוכית או צנצנת, פלפלים במקום, זיתים וגבינה.
יוצקים מרינדה על תערובת פלפל. כדי לשרת, להשתמש בכפית מחוררת.