פן ריגטה עם כרוב ניצנים וגורגונזולה
פן Rigate עם כרוב ניצנים ו Gorgonzola עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו כרוב ניצנים-גזוז, שמן זית, טימין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: כרוב ניצנים ובייקון מכוסים בגורגונזולה מומסת, Orecchiette עם כרוב ניצנים, Gorgonzola, וחמאה חומה, ו בייקון וכרוב ניצנים פנה.
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, במשך 3 דקות.
מוסיפים את כרוב הניצנים פרוס, צ ' ילה ו טימין ומתבלים עם מלח ופלפל. מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד נבטים הם רק רך, על 3 דקות.
מוסיפים את העלים הנבטים השמורים, מכסים ומסירים מהחום.
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את פנה עד אל דנטה.
ניקוז, הזמנת 3/4 כוס מי הפסטה.
מוסיפים את הפנה למחבת יחד עם מי בישול הפסטה ומבשלים על אש מתונה, ערבוב כדי לצפות את הפסטה עם הירקות. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים את הפסטה לקערות, למעלה עם הגורגונזולה ומגישים מיד.