פנה א לה קרבונרה
פנה A La Carbonara עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 1215 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, פנקטה, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פפרוני Penne Carbonara, אחד עוף Pan Carbonara Penne פסטה, ו Carbonara vegetariana (קרבונרה צמחוני) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת גדולה, עד חם.
מוסיף pancetta ו לטגן עד חום זהוב ופריך, על 5 דקות. מתבלים בפלפל שחור ומסירים מחום מחבת.
בקערה בינונית, הכה את הביצים והשמנת. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בפרמזן, הזמנה 2 כפות לקישוט.
בסיר גדול, מרתיחים 6 ליטרים של מים רותחים מומלחים.
מוסיפים פסטה ומבשלים עד אל דנטה, כ -8 עד 10 דקות.
מסננים פסטה במסננת. אין לשטוף עם מים; אתה רוצה לשמור על עמילנים טבעיים של הפסטה, כך הרוטב יידבק. בעוד הפסטה עדיין חמה, להחזיר אותו בחזרה לסיר.
מוסיפים את הפנצ ' טה השחומה ומערבבים היטב.
מוסיף את תערובת הקרם ומעייל את הפסטה לחלוטין. חשוב לעבוד במהירות בעוד הפסטה היא עדיין חמה, כך תערובת הקרם תבשל, אבל לא קרדל.
מוסיף פרמזן שנותר ופטרוזיליה קצוצה.