קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות51
מגזין

פנה אפוי בתנור עם חצילים: פנה אל פורנו קון מלנזנה

פנה אפוי בתנור עם חצילים: פנה אל פורנו קון מלנזנה
צריך מנה עיקרית ללא חלב? פנה אפוי בתנור עם חצילים: פנה אל Forno קון Melanzane יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 556 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך שמן זית, מלח, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. וזה אדיר. מתכונים דומים: Penne Con Funghi E Melanzane (פנה עם פטריות וחציל), חצילים אקסטראורדיארה עם שום ואהבה (מלנזנה אל פורנו), ו Penne Con Funghi E Melanzane.

הוראות

1
מחסנית פרוסות חצילים במסננת, כל חתיכה מפוזרת במלח ים. לשקול את הפרוסות עם פחית גדולה, מלאה של עגבניות או משקל אחר ולהניח בצד בכיור המטבח כך מיצים לרוץ חופשי. לאחר 1 שעה, לשטוף וללטף יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 3 כפות שמן זית על חום בינוני גבוה ופרוסות חצילים מטוגנים עד חום זהוב משני הצדדים, עובדים בקבוצות במידת הצורך ומסירים חצילים מבושלים לצלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מבשלים את פנה במים רותחים עד לא ממש נעשה; על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מסננים את הפסטה וזורקים עם 3/4 כוס רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
משמנים צלחת תנור זכוכית או קרמיקה עם 1 כף שמן זית. מכסים את החלק התחתון של המנה עם כמה כפות של רוטב עגבניות. למעלה עם חצי פירורי הלחם, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מוסיפים חצי פסטה מבושלת, ואז חצי פרוסות חצילים, מסודרים בשכבה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
9
טפטוף על 1/4 כוס של רוטב עגבניות מעל, העליון עם חצי גבינה מגוררת ועלי בזיליקום קרועים. חזור על התהליך עם רוטב עגבניות שנותר, פירורי לחם, פסטה, חצילים, גבינה ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
10
טפטוף עם הנותרים 2 כפות שמן זית ואופים בתנור במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
תן לנוח 30 דקות לפני ההגשה.
12
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
מוסיף את הבצל ושום, ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
14
מוסיפים את הקורנית והגזר, ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
15
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(צינור גדול)(צינור גדול)