קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

פנה אפוי עם נקניק איטלקי

פנה אפוי עם נקניק איטלקי
המתכון אפוי פנה עם נקניק איטלקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך סביב 50 דקות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 671 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. מתכון זה מכלמתכונים דורש יין לבן, עגבניות משומר, שמן זית, פסטה פנה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 85%, וזה אדיר. מתכונים דומים: פנה אפוי עם נקניק איטלקי, פנה אפוי עם נקניק איטלקי, ו פנה אפוי עם נקניק איטלקי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
2
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
3
מחממים שמן במחבת גדולה ועמוקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מניחים נקניק ובצל במחבת ומבשלים על אש בינונית גבוהה עד להשחמה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מסננים עודפי שומן.
6
יוצקים יין, ומבשלים במשך 1 דקה, תוך ערבוב, כדי לזרז את המחבת. מערבבים פנימה רוטב עגבניות, קוביות עגבניות ורסק עגבניות. מבשלים במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. זורקים עם פסטה מבושלת ומניחים בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
רסק עגבניותרסק עגבניות
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
עגבנייהעגבנייה
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מפזרים העליון עם מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
8
אופים בתנור שחומם מראש למשך 20 דקות, או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור