פנה אפוי עם שומר
פנה אפוי עם שומר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 830 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמנת כבדה, נורת שומר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו שומר, שעועית ירוקה ולובסטר פנה, פני גראטן עם נקניק, שומר ופטריות, ו עוף עם שומר - רוטב שמנת ופנה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים עד 45
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את pancetta ומבשל, ערבוב, עד השומן הופך, 2 עד 3 דקות.
יוצקים את השומן, משאיר כ 1 כף במחבת.
מוסיפים את הבצל והשומר ומבשלים עד שהשומר רך, כ -5 דקות. לרסק את העגבניות לתוך המחבת עם הידיים, ואז לשפוך את המיצים מן הפחית ולהביא לרתיחה. מלא את הפחית הריקה עם 1/2 כוס מים רותחים ולהוסיף לרוטב. מערבבים את השמנת ומבשלים בזמן שאתה מבשל את הפסטה.
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים עד אל דנטה.
מסננים ומוסיפים לרוטב. מערבבים בזיליקום ו 1/2 כוס פרמזן.
טפטוף עם 1 כף שמן זית, מתבלים במלח וזורקים.
שמן 9 על 13 אינץ ' תבנית אפייה.
שכבה את הפסטה, מוצרלה, פונטינה ואת 1/2 כוס פרמזן הנותרים בצלחת, לסירוגין פסטה וגבינה.
טפטוף עם הנותרים 1 כף שמן זית.
אופים, חשוף, עד השחמה תוסס, כ -15 דקות.