פנה בכפר ראגו
פנה בכפר ראגו עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך גזר, שמן זית, מרק עוף במלח נמוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פנה בכפר ראגו, פנה עם עדשים ראגו, ו פנה עם ראגו כבש ונענע.
הוראות
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים נקניק, שום ופלפל אדום מרוסק; sauté עד חום, פירוק עם מזלג, על 6 דקות.
מוסיפים גזר, בצל וסלרי; מטוגנים עד שמתחילים להשחים, כ -10 דקות.
מערבבים עגבניות. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים 1 מרק כוס ויין; ומבשלים שנחשפו עד שהנוזל מצטמצם מעט, כ -15 דקות.
מוסיפים בזיליקום; מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים מאוד, מוסיפים יותר מרק על ידי 1/4 כוסות אם הנוזל מתאדה מהר מדי ומתערבב מדי מדי, כ -40 דקות. מבשלים נחשפו עד ראגו מתעבה עקביות הרצוי, ערבוב לעתים קרובות, כ -10 דקות יותר. מתבלים קלות במלח ופלפל. (ניתן להכין 1 יום קדימה. להכניס למקרר חשוף עד קר, ואז לכסות ולשמור בקירור. לחמם מחדש על חום בינוני לפני השימוש.)
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס בישול נוזלי. תחזיר את הפסטה לסיר.
מערבבים ראגו, 1/2 כוס גבינה, ו 2 כפות שמן.
הוסף נוזל בישול על ידי 1/4 כוסול להרטיב,אם תרצה. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים, עובר 1/2 כוס גבינה בנפרד.