פנה עם ארוגולה נבולה, רדיקיו ומוצרלה מעושנת
מתכון פנה עם ארוגולה נבולה, רדיקיו, ו Mozzarellan מעושן מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 455 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו שמן זית, גרידת לימון, פנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם זיגוג לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: לאכול בשמונה דולרים: פיצה מוצרלה מעושנת עם Radicchio וריבת בצל, רוסו הריזוטו של אנדרו קרמליני עם יין אדום, רדיקיו ומוצרלה מעושנת, ו Mozzarellan מעושן וסלט תרד פנה.
הוראות
מבשלים פסטה בסיר 6 ליטר של מים רותחים מלוחים היטב עד אל דנטה.
בעוד פסטה הוא רותח, לטאטא יחד שמן, גרידה, שום, ומלח ופלפל לטעום בקערה גדולה. ואז לחתוך דקיקיו, ארוגולה, בזיליקום ולהוסיף ההלבשה.
להזמין 1/2 כוס בישול מים לנקז פסטה במסננת.
מוסיף פסטה חמה ומי בישול שמורים לירוקים ולתת לעמוד 1 דקה לנבול.
מוסיפים מוצרלה ומיץ לימון וזורקים היטב. מתבלים במלח ופלפל ומגישים חם.