פנה עם חזיר, פטריות ואפונה
פנה עם בשר חזיר, פטריות ואפונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.31 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל של 775 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. 8 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פטריות כפתורים, פטרוזיליה, פסטה פנה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. מתכונים דומים: פנה עם אספרגוס, אפונה, פטריות ושמנת, פנה עם עוף, פטריות בר ואפונה, ו פנה קון פונגי אי מלנזן (פנה עם פטריות וחצילים).
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים ומומלחים, מבשלים פנה לפי הוראות החבילה עד שהם רכים, אך יציבים.
בינתיים, בסיר גדול אחר, מחממים שמן על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומבשלים תוך ערבוב כ -3 דקות או עד שהם רכים וריחניים.
מוסיפים פתיתי שום וצ ' ילי ומבשלים תוך ערבוב למשך 30 שניות או עד לריחני.
מוסיפים חזיר ומבשלים תוך ערבוב טוב למשך 30 שניות.
מוסיפים פטריות ומבשלים תוך ערבוב של 3 דקות או עד שהמים מתחילים להשתחרר מהפטריות. מגבירים את האש לגבוהה ומבשלים תוך ערבוב של כ -5 דקות או עד להתאדות המים והפטריות משחימות קלות.
יוצקים שמנת ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות (אל תרתיחו). מנמיכים את האש ומבשלים במשך 2 עד 3 דקות או עד להפחתה קלה. מערבבים אפונה ומחממים (אם משתמשים באפונה טרייה, מבשלים במשך 2 עד 3 דקות או עד שהם רכים).
מוסיפים לסיר פסטה וגבינה סחוטים ומערבבים לערבוב טוב. מערבבים פטרוזיליה ומיץ לימון. טועמים ומתבלים במלח ופלפל.