פנה עם ירכיים עוף
פנה עם ירכיים עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 684 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, בזיליקום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ירכיים עוף מטוגנות עם עור עוף גרימולטה, פנה עם רוטב עגבניות ופלפל מתוק (פנה Saporite "Il Frantoio"), ו ירכיים עוף סויה.
הוראות
מפזרים ירכיים עוף עם מלח ופלפל.
מחממים שמן זית במחבת גדולה או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. ירכיים עוף חומות במהירות משני הצדדים עד חום זהוב, כ 2 דקות לכל צד.
יוצקים את כל אבל 1 כף גריז / שמן.
מוסיפים בצל ושום למחבת ומערבבים סביב לבשל, על 2 עד 3 דקות.
יוצקים ברוטב מרינרה ומערבבים לחום.
מוסיף ירכיים עוף בחזרה לרוטב. מכסה ומניח מחבת בתנור במשך 1 1/2 שעות. (אתה יכול גם להתבשל על הכיריים על החום הנמוך ביותר האפשרי.) לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה
מגישים ירך עוף 1 עם רוטב על פסטה, הוספת מרינרה יותר במידת הצורך.
מפזרים עם פרמזן ומגישים. (עבור ילדים קטנים יותר, אתה יכול לחתוך את הבשר את העצם עבורם. עוף הוא מאוד עדין!)