פנה עם פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פנה עם פסטו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 768 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, בזיליקום, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: פנה עם פסטו אפונה, תרד פסטו פנה, ו פנה עם שום פסטו.
הוראות
בינתיים, לקטוף את עלי בזיליקום מן הגבעולים (אתה צריך על 2 כוסות עלים). לשטוף את העלים בקערה גדולה של מים קרים ויבש טווה סלט או להתייבש עם מגבות נייר. לרסק לקלף את השום.
שים את הבזיליקום, השום והצנוברים במעבד מזון ודופק עד קצוץ גס. עם ריצת המעבד, מוסיפים בהדרגה את שמן הזית ומעבדים עד הפסטו הוא חלק.
מעבירים את הפסטו לקערה גדולה ומערבבים בגבינה. מתבלים במלח ובפלפלפל.
מביאים סיר גדול של מים קרים לרתיחה מעל חום גבוה ומלח אותו בנדיבות.
מוסיפים את פנה ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה, על 8 עד 10 דקות.
מסננים במסננת ולשמור על 1/4 כוס מים בישול פסטה.
מוסיפים את הפסטה לקערה. השתמש מלקחיים ולזרוק עם מספיק של מי בישול כך פסטו מצפה את הפסטה באופן שווה. מתבלים במלח ופלפל.
א. הפוך את שמנת פסטו על ידי הוספת 1/4 כוס גבינת ריקוטה בעת עיבוד בזיליקום, שום, וצנוברים. זה נהדר עם טורטליני או רביולי.
ב. פסטה פסטו לבוש העליון עם 1/2 ק "ג חתוך לקוביות גדולות או חצוי כדורי מוצרלה טריים קטנים (בוקונצ' יני), 3 עגבניות בינוניות חתוכות בחתיכות גדולות, ו 1/2 כוס מגולפת זיתים שחורים, (אנחנו אוהבים קלמטה בשביל זה), קצוצים בערך.
הוסף מבושל 1 עד 2 כוסות עוף או שרימפס.
1 כוס פטרוזיליה, 1 כוס עלי תרד טריים, 2 כפות עלי רוזמרין טריים, 2 כפות עלי טימין טריים. תחליף אגוזי מלך לצנוברים
הערה של קוק: פסטו קופא יפה. אם אתה יודע את המנה שלך הוא בראשותו לצינה העמוקה, לא להוסיף את הגבינה.
הוספת הגבינה ממש לפני ההגשה מבהירה את הטעם ונמנעת ממרקם דביק.