קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות51
מגזין

פנה עם צלעות צלויות

פנה עם צלעות צלויות
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מעולה. נסו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, צלעות צלויות, ו צלעות צלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה תנור התחתון 1/3 של התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מתבלים את הצלעות במלח ופלפל. בתנור הולנדי גדול בעל תחתית כבדה או סיר מניות אטום, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה. בקבוצות, להוסיף את הצלעות וחום מכל הצדדים, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מלאימלאי
צלעותצלעות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
הסר את הצלעות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
4
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
5
מוסיפים את העגבניות, היין והחרדל. מביאים את התערובת לרתיחה ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית המחבת עם כף עץ. תחזיר את הצלעות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
חרדלחרדל
צלעותצלעות
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
6
מוסיפים את מרק הבשר, מכסים את המחבת ומניחים בתנור במשך 2 1/2 שעות עד שהבשר הוא מזלג רך ונופל בקלות מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשרמרק בשר
עצםעצם
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
7
הסר את הצלעות מנוזל הבישול. באמצעות כף גדולה, להסיר כל שומן עודף מפני השטח של נוזל הבישול. באמצעות מצקת, להעביר את נוזל הבישול בקערה של מעבד מזון. תהליך עד התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מצקתמצקת
קערהקערה
8
יוצקים את הרוטב לסיר ולשמור על חום נמוך חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
הסר את הבשר מהעצמות. זרוק את העצמות. באמצעות 2 מזלגות, לגרוס את הבשר לחתיכות קטנות. מערבבים את הבשר הקרוע לתוך הרוטב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטברוטב
בשרבשר
10
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
11
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
12
מסננים את הפסטה ומניחים בקערה גדולה. באמצעות כף מחוררת, להסיר את הבשר מן הרוטב ולהוסיף לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
13
יוצקים 1 כוס הרוטב על הפסטה. לזרוק היטב דק את הפסטה עם יותר רוטב, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
רוטברוטב
14
מפזרים את הפסטה עם גבינת פרמזן ופטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
פסטהפסטה