פנה עם צלעות צלויות
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מעולה. נסו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, צלעות צלויות, ו צלעות צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור התחתון 1/3 של התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מתבלים את הצלעות במלח ופלפל. בתנור הולנדי גדול בעל תחתית כבדה או סיר מניות אטום, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה. בקבוצות, להוסיף את הצלעות וחום מכל הצדדים, על 8 עד 10 דקות.
הסר את הצלעות ולהניח בצד.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, במשך 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות, היין והחרדל. מביאים את התערובת לרתיחה ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית המחבת עם כף עץ. תחזיר את הצלעות למחבת.
מוסיפים את מרק הבשר, מכסים את המחבת ומניחים בתנור במשך 2 1/2 שעות עד שהבשר הוא מזלג רך ונופל בקלות מהעצם.
הסר את הצלעות מנוזל הבישול. באמצעות כף גדולה, להסיר כל שומן עודף מפני השטח של נוזל הבישול. באמצעות מצקת, להעביר את נוזל הבישול בקערה של מעבד מזון. תהליך עד התערובת חלקה.
יוצקים את הרוטב לסיר ולשמור על חום נמוך חם.
הסר את הבשר מהעצמות. זרוק את העצמות. באמצעות 2 מזלגות, לגרוס את הבשר לחתיכות קטנות. מערבבים את הבשר הקרוע לתוך הרוטב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מסננים את הפסטה ומניחים בקערה גדולה. באמצעות כף מחוררת, להסיר את הבשר מן הרוטב ולהוסיף לפסטה.
יוצקים 1 כוס הרוטב על הפסטה. לזרוק היטב דק את הפסטה עם יותר רוטב, במידת הצורך.
מפזרים את הפסטה עם גבינת פרמזן ופטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה.