פנה עם רדיקיו, תרד ובייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פנה עם Radicchio, תרד, בייקון. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 583 קלוריות. גשו לסופר וקנו בייקון, פלפל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פנה עם אספרגוס, תרד ובייקון, פנה אפוי עם תרד, פלפלים קלויים ובייקון, ו Gorgonzola Radicchio Penne (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את העליון 1/2 אינץ של ראש שום, חשיפת שיני שום.
מקום ראש שום, בצד לחתוך למעלה, על גיליון של רדיד טפטוף עם 1/2 כפית שמן זית. לעטוף שום בנייר כסף. צלי עד השום רך, כ -40 דקות.
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לסחוט שום לתוך קערה קטנה.
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם. בינתיים, לבשל רצועות בייקון ובצל קצוץ במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם, כ 12 דקות.
מוסיפים מרק עוף, נשארים 5 1/2 כפיות שמן זית, ושום קלוי. להביא תערובת לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים רדיקיו, תרד ובזיליקום ומערבבים לשלב. מבשלים רק עד radicchio וילט תרד, על 1 דקה.
מסננים פסטה וחוזרים לאותו סיר.
מוסיפים תערובת רדקיו-תרד לפסטה.
מוסיפים 1 גבינת פרמזן מגוררת כוס ופלפל אדום מרוסק; לזרוק למעיל. פסטה העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל ומגישים, עובר גבינת פרמזן נוספת לצד.