פנה עם רוטב פטריות-עגבניות שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פנה עם רוטב פטריות-עגבניות שמנת. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 411 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פסטה פנה, שמן צמחי, פטריות קריםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פנה עם פנקטן ורוטב עגבניות שמנת, פנה עם וודקה פיקנטית רוטב עגבניות, ו פנה עם וודקה פיקנטית רוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל ולנקז פסטה לפי הוראות על התיבה. חזור לסיר; להתחמם.
בינתיים, במחבת 12 אינץ ' או תנור הולנדי, לבשל pancetta מעל חום בינוני עד פריך.
הסר pancetta מגבות נייר כדי לנקז. באותו מחבת, מחממים שמן על אש בינונית. מבשלים שום ופטריות בשמן 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד פטריות מכרז. מערבבים עגבניות.
חום לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בקרם הקצפה; חום רק עד חם. מערבבים בפסטה.
להוסיף תרד; לזרוק עד תרד הוא נבול.
מפזרים מנות בודדות עם פנצ ' טה.