אם יש לכם מלח, פלפל, שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו סלמון צרוב עם שעועית ירוקה Garlicky, סלמון בלסמי עם שעועית ירוקה Amandine, ו סלמון עם שומשום ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא חום נמוך. מעיל גיליון אפייה עם ספריי בישול. עונת סלמון עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. לצלות עד מבושל דרך, 5 דקות לכל צד; בואו מגניב. מביאים מים לרתיחה בסיר קטן; מבשלים שעועית עד ירוק בהיר וחד רך, על 3 דקות; לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
גריסי פנינה לבנים
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
לטאטא שמן, חומץ, נשאר 1/4 כפית מלח ונותר 1/8 כפית פלפל בקערה מנה; להוסיף שעועית, עגבניות, בצל, קוביות לחם ובזיליקום, ואז לזרוק. סלמון פתית ולהוסיף לסלט; לזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.