פני עוף עם אספרגוס, עגבניות מיובשות, ולבבות ארטישוק
עוף פנה עם אספרגוס, עגבניות מיובשות, לבבות ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. . אם יש לכם מלח שום, אספרגוס, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוף פנדורה עם עגבניות מיובשות ולבבות ארטישוק, סלט תפוחי אדמה פסטו עם לבבות ארטישוק ועגבניות מיובשות, ו פסטה עם לבבות ארטישוק, עגבניות מיובשות בשמש ושקדים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את פסטה פנה שנחשפה במים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשיכה, כ 11 דקות.
ניקוז, להפריש, ולשמור על חם.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים את העוף למחבת ומתבלים במלח, פלפל ומלח שום. מבשלים ומערבבים במשך כ 2 דקות; להסיר את העוף ולהניח בצד. לבשל את השום ואת הבצל בשמן הנותר במחבת עד הבצל הופך שקוף, על 3 דקות. מערבבים את האספרגוס, עגבניות מיובשות, מרק בשר בקר; להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים עד האספרגוס הוא ירוק בהיר ומתחיל להיות רך, על 5 דקות. להחזיר את העוף למחבת ומערבבים בלב הארטישוק. מבשלים ומערבבים עד חם, על 3 דקות.
מקפלים בעדינות את הפסטה לתוך העוף והירקות, מכסים את המחבת ומכבים את החום. אפשר לתערובת לשבת עד שהפסטה ספגה כל מרק עודף, כ 5 דקות.
מערבבים חמאה לתוך תערובת הפסטה עד שהחמאה נמסה ומצפה את הפסטה; מפזרים גבינת פרמזן כדי לשרת.