קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

פני עוף עם אספרגוס, עגבניות מיובשות, ולבבות ארטישוק

פני עוף עם אספרגוס, עגבניות מיובשות, ולבבות ארטישוק
עוף פנה עם אספרגוס, עגבניות מיובשות, לבבות ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. . אם יש לכם מלח שום, אספרגוס, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוף פנדורה עם עגבניות מיובשות ולבבות ארטישוק, סלט תפוחי אדמה פסטו עם לבבות ארטישוק ועגבניות מיובשות, ו פסטה עם לבבות ארטישוק, עגבניות מיובשות בשמש ושקדים קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את פסטה פנה שנחשפה במים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשיכה, כ 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
ניקוז, להפריש, ולשמור על חם.
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים את העוף למחבת ומתבלים במלח, פלפל ומלח שום. מבשלים ומערבבים במשך כ 2 דקות; להסיר את העוף ולהניח בצד. לבשל את השום ואת הבצל בשמן הנותר במחבת עד הבצל הופך שקוף, על 3 דקות. מערבבים את האספרגוס, עגבניות מיובשות, מרק בשר בקר; להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים עד האספרגוס הוא ירוק בהיר ומתחיל להיות רך, על 5 דקות. להחזיר את העוף למחבת ומערבבים בלב הארטישוק. מבשלים ומערבבים עד חם, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מקפלים בעדינות את הפסטה לתוך העוף והירקות, מכסים את המחבת ומכבים את החום. אפשר לתערובת לשבת עד שהפסטה ספגה כל מרק עודף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מערבבים חמאה לתוך תערובת הפסטה עד שהחמאה נמסה ומצפה את הפסטה; מפזרים גבינת פרמזן כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת