פשטידת רועים
פשטידת רועים עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו שן שום, קמח, אפונה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. נסו פשטידת רועים, פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!), ו עוגת דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
בקר חום במחבת לא מקל גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
הסר בשר בקר טחון ממחבת באמצעות כף מחוררת; שמור 2 כפות. טפטוף במחבת. להפחית חום בינוני.
בצל מטוגן, פטריות ושום בטפטופים חמים על אש בינונית 10 עד 11 דקות או עד למכרז. מערבבים בשר טחון, אפונה, ואת 4 המרכיבים הבאים.
מפזרים קמח על תערובת בשר. להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. מערבבים עגבניות, עלה דפנה, וחומץ, לשבור חתיכות עגבניות גדולות עם כף. להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 3 דקות או עד מעט מעובה.
תערובת העברה קלה משומנת 3-qt. תבנית אפייה או מחבת. כפית גבינה וגזר פירה באופן שווה על תערובת בשר, החלקה עם גב של כף.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד מחומם היטב.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
הערה: כדי לעשות קדימה, להכין מתכון כמוכן דרך כיסוי צעד בחוזקה עם רדיד אלומיניום. להקפיא עד 1 חודש. הפשרה במקרר 24 שעות.
אופים ב 400 במשך 40 דקות או עד מחומם ביסודיות, מיגון עם רדיד אלומיניום לאחר 25 דקות כדי למנוע השחמה מוגזמת.