פניני דג חרב עם ארוגולן ואיולי לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 1014 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, שום, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פניני דג חרב עם ארוגולן ואיולי לימון, פולפט דג חרב עם Arugula Pistou, ו שיפודי דג חרב עם סלט ארוגולה.
הוראות
1
מערבבים יחד את כל החומרים בקערה קטנה. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
עבור פניני דג החרב: לחמם את שמן הזית במחבת גדולה, כבדה על חום בינוני גבוה. בעוד המחבת מתחממת, מתבלים את הדגים במלח ופלפל. לשפשף את עשבי תיבול דה פרובנס ושום טחון על כל הדג. מבשלים את הדגים במחבת עד רק מבושל דרך וזהב, על 2 עד 3 דקות לכל צד, בהתאם לעובי של הדגים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
מלח ופלפל
שום טחון
שמן זית
דג חרב
דגים
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
חותכים את הלחם לתוך 4 כריכים כי יהיה להתאים את הגודל של פילה דגים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
לחם
4
חותכים את הלחם לשניים כדי להפוך את החלק העליון והתחתון לסנדוויץ'.
מרכיבים שתצטרך
לחם
5
מורחים את איולי לימון על שני חצאי הכריך. למעלה במחצית התחתונה עם קומץ (כ 1/2 כוס) של ארוגולה ירוקים. מעל ירקות ארוגולה עם דג חרב מבושל, ומעל הכריך עם הלחם הנותר.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.