גשו לסופר וקנו בצל ירוק, גבינת שמנת, סלמון מעושן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון מעושן וקוויאר פניני, סלמון מעושן וגרוייר פניני, ו סלמון מעושן ופריטטה בצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף יחד חומץ, 2 כפות מיץ לימון, 2 כפיות חרדל, ושום בקערה. לאט לטפטף ב 3 כפות שמן זית, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3
מוסיפים בצל אדום, משליכים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
4
תן לעמוד 30 דקות (ניתן לעשות קדימה בקירור).
5
מערבבים גבינת שמנת ואת 4 המרכיבים הבאים. מערבבים ב 1/4 כפית פלפל, נשאר 1 כף מיץ לימון, ונותר 1 כפית חרדל.
מורחים תערובת גבינת שמנת באופן שווה על שתי פרוסות הלחם. מסדרים סלמון בשכבה זוגית מעל גבינה על חצי התחתון של הלחם; הקש סלמון בתקיפות לתוך גבינה. למעלה עם תרד ובצל אדום במרינדה.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.