פנצ'טה ומרק חומוס
Pancettan ומרק חומוס יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פטרוזיליה, שיני שום, מרק ירקות נמוך נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט Pancetta חומוס עם ויניגרט Cran - כתום, מרק אפונה עם פנקטן ונענע, בדיוק כמוני…, ו אפונה, נענע ומרק פנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר בינוני על אש בינונית; מוסיפים 2 כפות שמן זית למחבת.
מוסיף pancetta; לבשל מעל חום בינוני 5 דקות.
מוסיפים בצל קצוץ; מבשלים עד רך, על 5-7 דקות.
מוסיפים שום למחבת; מבשלים כ 3 דקות. מערבבים עגבניות (עם מיץ) עם בלנדר טבילה עד חלקה.
מוסיפים עגבניות, חומוס ומרק ירקות לתערובת בצל; מביאים לרתיחה עדינה. לבשל 10 דקות. במחבת גדולה, לבשל פסטה עד אל דנטה (1 דקה פחות הוראות החבילה); לנקז.
מוסיפים פסטה לתערובת עגבניות; מצקת לתוך 6 קערות.
מגישים עם התזה של שמן זית, פטרוזיליה קצוצה, ופלפל.