פנצ'טה חמה, גבינת עיזים וסלט תרד
פנצ'טה חמה, גבינת עיזים וסלט תרד עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 282 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינת עיזים, מלח ים, חומץ שרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 32 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 39%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו סלט תרד עם תפוזים וגבינת עיזים חמה, סלט תרד עם תפוזים וגבינת עיזים חמה, ו סלט תרד גבינת עיזים חם עם קרום עשבי תיבול עבור מתכונים דומים.
הוראות
שים את התרד בקערה גדולה. מפוררים את הגבינה מעל התרד. מבשלים את הפנקטה במחבת בינונית על אש בינונית עד שהיא פריכה, 8 עד 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מסננים את הפנצ ' טה במסננת המונחת מעל כוס מדידה חסינת חום, ושומרים את השומן המעובד. אתה צריך 1/4 כוס עבור ההלבשה. במידת הצורך מוסיפים מספיק שמן זית להכנת 1/4 כוס.
יוצקים את השומן בחזרה למחבת ומוסיפים את הפנקטה. כשהפנצ ' טה שוב חמה, מוסיפים את השום ומבשלים עד לקבלת צבע חום בהיר, כ-30 שניות, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את הטימין ונותנים לו להתפצח בשומן כ -10 שניות.
מוסיפים את החומץ, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים כ-30 שניות להורדת חומציות החומץ. אתה אמור לראות טיפות חומץ זעירות המפוזרות בכל השומן.
מוסיפים את החמוציות המיובשות ומערבבים.
יוצקים את הרוטב על התרד והגבינה. זורקים לציפוי העלים בצורה אחידה וממיסים מעט את הגבינה.