קושיבינוני
מוכן ב32 דק.
מנות8
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פנצ'טה חמה, גבינת עיזים וסלט תרד

פנצ'טה חמה, גבינת עיזים וסלט תרד
פנצ'טה חמה, גבינת עיזים וסלט תרד עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 282 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינת עיזים, מלח ים, חומץ שרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 32 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 39%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו סלט תרד עם תפוזים וגבינת עיזים חמה, סלט תרד עם תפוזים וגבינת עיזים חמה, ו סלט תרד גבינת עיזים חם עם קרום עשבי תיבול עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
שים את התרד בקערה גדולה. מפוררים את הגבינה מעל התרד. מבשלים את הפנקטה במחבת בינונית על אש בינונית עד שהיא פריכה, 8 עד 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מסננים את הפנצ ' טה במסננת המונחת מעל כוס מדידה חסינת חום, ושומרים את השומן המעובד. אתה צריך 1/4 כוס עבור ההלבשה. במידת הצורך מוסיפים מספיק שמן זית להכנת 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
יוצקים את השומן בחזרה למחבת ומוסיפים את הפנקטה. כשהפנצ ' טה שוב חמה, מוסיפים את השום ומבשלים עד לקבלת צבע חום בהיר, כ-30 שניות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את הטימין ונותנים לו להתפצח בשומן כ -10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
מוסיפים את החומץ, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים כ-30 שניות להורדת חומציות החומץ. אתה אמור לראות טיפות חומץ זעירות המפוזרות בכל השומן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
6
מוסיפים את החמוציות המיובשות ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
7
יוצקים את הרוטב על התרד והגבינה. זורקים לציפוי העלים בצורה אחידה וממיסים מעט את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8
מגישים מיד.