פנצ'טה טרגון אספרגוס
אספרגוס טרגון Pancetta עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 116 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל טחון, טרגון, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו אספרגוס עם פנצ'טה, לחם שטוח עם פנקטן ואספרגוס, ו אספרגוס קלוי עם פנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
סדר pancetta על תבנית אפייה מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד pancetta הוא פריך, על 20 דקות.
הסר פנצ ' טה ללוח חיתוך וקוצצים.
יוצקים את הטפטוף על תבנית האפייה למחבת; מוסיפים שמן זית למחבת.
מחממים טפטוף ושמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים שאלוט, אספרגוס, טרגון, ופנצ ' טה בתערובת טפטוף חם-שמן; מתבלים במלח ופלפל. מכסים מחבת ומבשלים עד אספרגוס הוא רך, 15 עד 20 דקות.