קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

פנקוטה וניל-שקדים

פנקוטה וניל-שקדים
מתכון וניל שקדים פאנה קוטאן מוכן בסביבות 4 שעות ו -20 דקות והוא בהחלט נהדר ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 317 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, חלב שקדים, ג'לטין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו פנקוטה וניל-שקדים עם רוטב מנגו, וניל פנה קוטה, ו וניל פנה קוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים 1/3 כוס חלב שקדים לקערה קטנה ומערבבים פנימה ג ' לטין; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
בסיר בינוני מערבבים יחד שמנת כבדה, חלב שקדים שנותר וסוכר. מביאים לרתיחה על אש בינונית, מתבוננים בזהירות כשהקרם יעלה במהירות לראש התבנית.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
יוצקים ג 'לטין וחלב שקדים לתערובת שמנת ומערבבים עד להמסה מלאה של הג' לטין.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
4
מוסיפים 1/2 כפית תמצית שקדים ותמצית וניל ומבשלים במשך 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
5
מסירים מהאש ויוצקים לרמקינס בודדים של 6 (4 אונקיות).
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
השאירו רמקינס חשופים בטמפרטורת החדר להתקרר. כשהוא קריר, מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות (ניתן להשאיר למשך הלילה.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
להסרה, העבירו סכין סביב דפנות כל רמקין והפכו מעל צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
בקערה קטנה שלבו 1/4 כוס סירופ פאדג ' שוקולד עם 1/4 כפית תמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
מטפטפים מעל החלק העליון של הפנה קוטה לקישוט החלק העליון, לפי הצורך.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הברון ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
ברון ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה
ברון ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה
# 28 יין בטופ 50 של וינפייר לשנת 2018צבע אדום אודם עז עם אף עדין של אוכמניות ותווי דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים וחריפים. את יין תצוגת מעולה חומצה מבנה, מאוזן היטב, אלגנטי טאנינים. ההשפעה בפה היא קטיפתית ומתמשכת.