פנקוטה וניל-שקדים
מתכון וניל שקדים פאנה קוטאן מוכן בסביבות 4 שעות ו -20 דקות והוא בהחלט נהדר ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 317 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, חלב שקדים, ג'לטין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו פנקוטה וניל-שקדים עם רוטב מנגו, וניל פנה קוטה, ו וניל פנה קוטה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 1/3 כוס חלב שקדים לקערה קטנה ומערבבים פנימה ג ' לטין; מניחים בצד.
בסיר בינוני מערבבים יחד שמנת כבדה, חלב שקדים שנותר וסוכר. מביאים לרתיחה על אש בינונית, מתבוננים בזהירות כשהקרם יעלה במהירות לראש התבנית.
יוצקים ג 'לטין וחלב שקדים לתערובת שמנת ומערבבים עד להמסה מלאה של הג' לטין.
מוסיפים 1/2 כפית תמצית שקדים ותמצית וניל ומבשלים במשך 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש ויוצקים לרמקינס בודדים של 6 (4 אונקיות).
השאירו רמקינס חשופים בטמפרטורת החדר להתקרר. כשהוא קריר, מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות (ניתן להשאיר למשך הלילה.)
להסרה, העבירו סכין סביב דפנות כל רמקין והפכו מעל צלחת הגשה.
בקערה קטנה שלבו 1/4 כוס סירופ פאדג ' שוקולד עם 1/4 כפית תמצית שקדים.
מטפטפים מעל החלק העליון של הפנה קוטה לקישוט החלק העליון, לפי הצורך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הברון ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
ברון ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה
# 28 יין בטופ 50 של וינפייר לשנת 2018צבע אדום אודם עז עם אף עדין של אוכמניות ותווי דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים וחריפים. את יין תצוגת מעולה חומצה מבנה, מאוזן היטב, אלגנטי טאנינים. ההשפעה בפה היא קטיפתית ומתמשכת.