פנקטה וקינמון וופלים
Pancettan וופלים קינמון יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 415 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך פנצ'טה, מלח כשר, אגוזי מלך, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. מתכונים דומים: קינמון-וופלים לחם תירס עם תפוח-סירופ קינמון, אפיפיות קינמון עם סירופ קינמון, ו תבשיל פנקטה וקינמון ריקוטה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: מגהץ ופל בלגי או קונבנציונאלי
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מורחים את האגוזים בשכבה זוגית על תבנית אפייה.
אופים במשך 10 עד 12 דקות עד קלוי. להפריש להתקרר.
מחממים ושומנים מעט ברזל ואפל.
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מוסיף את pancetta ומבשלים עד חום ופריך, על 3 עד 5 דקות.
מעבירים את הפנצ ' טה לסדין אפייה מצופה במגבת נייר כדי להתקרר.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב תערובת ופל, ביצים, שמן צמחי, מים, קינמון, ומלח. באמצעות מקצף, למזג את החומרים יחד עד חלקה. מערבבים בפנצ ' טה.
יוצקים את הבלילה, תוך שימוש בכמות המומלצת על ידי הוראות יצרן וופל, לתוך מכשיר הוופל שחומם מראש. לבשל וופלים במשך 3 עד 4 דקות עד חום זהוב.
מניחים וופלים על צלחות הגשה.
מפזרים את האגוזים הקצוצים ואת טפטוף עם סירופ מייפל.