פנקייק אפונה עם בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק אפונה עם בייקון. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בייקון, סוכר, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: סלט אפונה קר, סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר, ו עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני.
הוראות
על מחבת מעל חום בינוני, לבשל בייקון עד פריך, 8 עד 10 דקות, הופך פעם אחת.
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתייה עירית. בבלנדר, לערבב חלב חמאה, חמאה ואפונה 1 כוס.
להוסיף ביצה; דופק לשלב. מקפלים תערובת חלב חמאה לתוך מרכיבים יבשים עד רק בשילוב. מקפלים הנותרים 1/2 כוס אפונה. אם הבלילה עבה מדי, מערבבים 1 כף. חלב.
לחמם מחדש את מחבת על חום בינוני; גריז עם 2 כפית. שומן בייקון שמור. עבודה בקבוצות, ירידה 1/4 כוס של הבלילה על מחבת. מבשלים עד מתחת לפני השטח של פנקייק הם זהובים, על 2 דקות. הפוך פנקייק עם מרית ומבשל 2 דקות יותר. חזור עם הבלילה שנותרה.
מגישים פנקייק עם בייקון שמורות שמנת חמוצה ועוד עירית,אם תרצה.