פנקייק אפרסק מתוק
פנקייק אפרסק מתוק יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1803 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 70 גרם של שומן למנה. 73 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, אפרסקים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פנקייק אפרסק ללא גלוטן עם ציפוי אפרסק, פנקייק אפרסק עם סירופ מייפל אפרסק עבור # SundaySupper, ו פנקייק פאי אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
לנפות יחד הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה.
לטאטא יחד חלב חמאה, ביצים, וחמאה מומסת בקערה בינונית.
מוסיפים תערובת חלב חמאה לתערובת קמח, ומקציפים רק עד לשלב.
ממיסים כמות קטנה של חמאה עם שמן על מחבת מחבת או מחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מניחים 3 פלחי אפרסק עבור כל פנקייק על מחבת; החל בקצה החיצוני של פרוסות אפרסק, בזהירות לשפוך 1/4 גביע הבלילה על כל קבוצה של פרוסות כדי ליצור מעגל.
לבשל פנקייק 3 עד 4 דקות או עד צמרות מכוסים בועות וקצוות נראים יבשים ומבושלים. הפעל ומבשל צדדים אחרים 2 עד 3 דקות או עד הזהב.
העברה לתבנית אפייה; להתחמם בתנור 300. חזור על ההליך עם פרוסות אפרסק הנותרים הבלילה, הוספת חמאה ושמן יותר למחבת לפי הצורך.
הערה: בדקנו עם קמח חיטה רך כל מטרה שושן לבן.
* 2 אפרסקים בינוניים, unpeeled ו diced, ניתן להחליף. מערבבים לתוך הבלילה בסוף שלב לבשל פנקייק לפי ההוראות, באמצעות 1/4 גביע הבלילה לכל פנקייק.