המתכון פנקייק בצל ירוק עם שרימפס, בייקון, וקימצ'י מוכן תוך כ 20 דקות, והוא בהחלט מרהיב חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון קוריאני. מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. אתה מקבל מתאבן שמגיש 3. גשו לסופר וקנו מים, סוכר, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: איך לבשל: פנקייק בצל ירוק קוריאני (pajeon, p ' ajon או pa jun), ארוחת ערב: שרימפס בצל ירוק פנקייק, ו קימצ'י מנדו (כופתאות קמחי קוריאניות).
הוראות
1
לטאטא יחד ביצה ומים עד הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מוסיפים קמח ואורז ומקציפים עד שלא נשארים גושים.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
בקערה קטנה, לטאטא יחד את רוטב הסויה, חומץ אורז, פתיתי צ ' ילי, וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חומץ אורז
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיף את הבייקון למחבת nonstick 12 אינץ ' להגדיר על חום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד השומן שניתנו חתיכות בייקון הם פריך.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את חתיכות שרימפס, מערבבים היטב, ומבשלים עד השרימפס להפוך ורוד, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
6
מוסיפים את הקימצ 'י הקצוץ, מערבבים היטב ומבשלים עד הקימצ' י חם ורוב הנוזל התאדה, כ 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
קמחי
7
העברת תערובת לקערה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מחממים התנור ל 93°.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
חום 1/2 שמן כפות במחבת קטנה שאינה מקל על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
הוסף 1/4 של הבצל הירוק, ומבשלים עד רך, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
11
יוצקים 1/4 כוס של הבלילה ביצה ולהטות את המחבת כך התחתון כולו מכוסה. מבשלים עד התחתון הוא השחמה קלות, כשתי דקות. הפוך את הפנקייק הקטן עם מרית, ומבשל בצד השני עד השחמה קלה, עוד שתי דקות. כאשר נעשה, להחליק את פנקייק על צלחת, ולהעביר צלחת לתנור החם. חזור על התהליך עד ששלושה נוספים יושלמו.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
בזהירות להסיר את הצלחות מהתנור. למעלה כל אחד עם קומץ של חסה ורבע מתערובת קימצ ' י ושרימפס.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היין יבש Chenin Blanc קריק יבש, יין עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.