זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו פנקייק גרנולה, פנקייק גרנולה, ו פנקייק גרנולה תות (מתכונים דומים).
הוראות
1
לרסס את החלק התחתון של מחבת ברזל יצוק גדול עם תרסיס בישול לא מקל וחום מעל בינוני עד בינוני גבוה.בינתיים, לטאטא יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ים soymilk.ממיסים את כפית החמאה במחבת ומערבלים למעיל.הפוך שני פנקייק באמצעות מחצית הבלילה עבור כל, מתפשט רק מעט לצורה מושלמת אם תרצה בכך.מבשלים במשך כמה דקות או עד שיש רק בלילת דביק קטן על גבי, אבל פנקייק נעשה בעיקר, כפי שאתה רוצה גרנולה לדבוק העליון כאשר אתה להעיף אותם, אבל אתה לא רוצה גרנולה לשרוף כאשר אתה מבשל את הצד העליון.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
סוימילק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מפזרים כל פנקייק עם 1 כף גרנולה, בעדינות ללחוץ אותו לתוך הבלילה הלחה עם יד שטוחה, להעיף, ומבשלים עוד 30 שניות עד דקה או עד הסוף, הימנעות חרוך את הגרנולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
3
הסר פנקייק לצלחת, בצד גרנולה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
4
מורחים פנקייק אחד עם שמנת חמוצה טבעונית, העליון עם פנקייק שני, טפטוף עם סירופ מייפל, ומקשטים עם פירות.