אם יש לכם קמח זהב, חלב, שמן סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו לב בריא ספר בישול תפוח שיבולת שועל, ספר בישול בריא לב הליבוט בגריל, ו לב בריא ספר בישול חיטה ברי סלט (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכה את כל החומרים עם מקצף יד או להקציף רק עד חלקה. (עבור פנקייק דק יותר, מוסיפים 2 עד 4 כפות חלב.)
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
ספריי מחבת או מחבת nonstick 10 אינץ ' עם ספריי בישול; מחבת חום ל 375 או מחבת על חום בינוני. (כדי לבדוק מחבת, מפזרים כמה טיפות מים. אם בועות מרחפות מסביב, החום הוא בדיוק כמו שצריך.)
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
עבור כל פנקייק, יוצקים 3 כפות בלילה על מחבת חמה. מבשלים פנקייק עד נפוח ויבש בקצוות. Turn; לבשל צדדים אחרים עד חום זהוב.