קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות40
ציון בריאות4
מגזין

פנקייק עוגת גזר

פנקייק עוגת גזר
פנקייק עוגת גזר דורש בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 143 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 40 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פנקייק עוגת גזר, פנקייק עוגת גזר, ו פנקייק עוגת גזר.

הוראות

1
מערבבים יחד הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
לטאטא יחד buttermilk ו הבא 4 מרכיבים בקערה אחרת. בהדרגה מערבבים תערובת חלב חמאה לתוך תערובת קמח רק עד מרכיבים יבשים הם לחות. מקפלים גזר הבא 2 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
יוצקים על הבלילה 1/4 כוס לכל פנקייק על מחבת מחמאה חמה או מחבת nonstick גדולה. מבשלים 3 עד 4 דקות או עד צמרות מכוסים בועות וקצוות נראים יבשים ומבושלים. הפעל ומבשל 3 עד 4 דקות או עד הסוף.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים בשכבה אחת על תבנית אפייה, ומתחממים בתנור של 200 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מגישים עם קרם מסקרפונה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
6
הערה: בעת שימוש במחבת, מחממים אותו ל-35
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
טיפ: עבור פנקייק רך, לא לערבב את הבלילה; זה צריך להיות גבשושי.