פנקייק עוף ותפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק עוף ותפוחי אדמה. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לכו לחנות ותביאו חמאה, תערובת גבינת קולבי-ג'ק, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. נסו צלעות תפוחי אדמה (פנקייק תפוחי אדמה הודי ממולא בשר), לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), ו פנקייק תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד תערובת פנקייק וחלב בקערה גדולה, לטאטא רק עד מרכיבים יבשים הם לחים. מערבבים עוף הבא 6 מרכיבים, ערבוב רק עד מעורבב.
יוצקים על הבלילה 1/4 כוס לכל עוגה על חם (350), משומן קלות מחבת או מחבת nonstick גדולה. לבשל פנקייק 3 דקות או עד צמרות מכוסים בועות וקצוות נראים יבשים ומבושלים; להפוך ולבשל בצד השני 5 עד 6 דקות או עד הסוף.
מגישים עם רוטב שמנת מהיר, אם תרצה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו דודה ג ' מימה פנקייק מלא & וופל
מערבבים ופשוט תפוחי אדמה מגורר תפוחי אדמה מטוגנים.
עוגות עוף ואורז: תערובת גבינה איטלקית גרוסה תחליף קולבי-ג ' ק תערובת גבינה 1 כוס אורז מבושל עבור תפוחי אדמה מטוגנים. המשך עם המתכון לפי ההוראות.
רוטב קרם מהיר: להביא 1/4 כוס יין לבן יבש לרתיחה מעל חום בינוני בסיר קטן. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 1 דקה.
להוסיף 1 כוס מים; להקציף ב 1 (2-עוז.) חבילת רוטב עוף קלוי לערבב ו 1/4 כפית. פפר. להגדיל את החום בינוני, ולחזור לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 3 דקות או עד מעובה.
להקציף ב 2 כף. שמנת כבדה. עושה 1 1/4 כוסות. הכנה: 5 דקות., קוק: 5 דקות.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ברוטב עוף קלוי קנור