פנקייק קישואים תפוחי אדמה עם ביצים
פנקייק תפוחי אדמה זוקיני עם ביצים יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פאנקו מתובל איטלקי, פלפל, חלבוני ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. נסו פנקייק קישואים תפוחי אדמה, פנקייק קישואים ותפוחי אדמה, ו פנקייק תפוחי אדמה עם פילה מיניון וביצים מטוגנות # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני; מחבת מעיל בכבדות עם ספריי בישול. כפית על תערובת 1/2 כוס תפוחי אדמה לתוך 2 (5 אינץ') מעגלים במחבת. לבשל 5 דקות; לפנות ולבשל 4 דקות או עד תפוחי אדמה הוא רך.
הסר פנקייק מהמחבת, ולשמור חם. חזור על הנוהל עם תערובת תפוחי אדמה נותרת.
מחממים מחבת על חום בינוני-גבוה; מחבת בכבדות עם תרסיס בישול. לפצח 4 ביצים למחבת; מפזרים 1/8 כפית פלפל שחור, ואת המעיל העליון של ביצים עם תרסיס בישול. מכסים ומבשלים 3 דקות או עד הלבנים יש רק להגדיר חלמונים מתחילים להתעבות אבל הם לא קשה או עד מידה רצויה של doneness. החלק ביצה 1 על כל פנקייק.
מגישים עם סלסה ושמנת חמוצה, אם תרצה.
מגישים עם: סלט תרד עם תותים