פנקייק שאור
פנקייק שאור עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 392 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ים טחון, מים חמים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פנקייק שאור אוכמניות / עם starter שאור, פנקייק שאור, ו פנקייק שאור (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את השמרים ואת המים החמים. לאפשר את התערובת לנוח (ולאפשר את השמרים להתמוסס) באזור חם של המטבח שלך, על 5 דקות.
בקערה גדולה, לשלב את הקמח והסוכר. תניח בצד.
בסיר או בסיר מעל חום בינוני, מחממים את החלב עד שהוא חם. אין להרתיח או להרתיח.
הסר את החלב מהחום, להוסיף 3 כפות של החמאה ויוצקים לתוך קערה כדי לקרר אותו מעט לפני ערבוב עם מרכיבים אחרים.
מערבבים את תערובת שמרים ומים בעדינות לטאטא בקמח וסוכר. לסיים על ידי לטאטא בתערובת החלב. מכסים את הקערה בשכבה של ניילון נצמד ומניחים בצד במקום חם לנוח במשך כשעה 1. מה לחפש: לאחר כשעה 1 (אולי קצת יותר) הבלילה צריכה להגדיל את נפח ולהיות קצת "מבעבע" במראה. מכסים ומקררים עד למחרת בבוקר.
הסר את הבלילה מהמקרר ולאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר במשך כ 15 דקות. כאשר מוכן, לטאטא את הביצים והמלח.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה (או, אם תרצו, מחבת). ממיסים 1 כף של החמאה הנותרת. כפית הבלילה.מבשלים כל פנקייק במשך כמה דקות עד שאתה רואה בועות על פני השטח. הפוך בצד השני, מבשל עוד דקה. כאשר נעשה, למקם אותם על צלחת, לשמור אותם מכוסה בנייר כסף בתנור עד שאתה בונה את אצווה.