פנקייק שוקולד צ'יפס Multigrain
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק שוקולד צ'יפס Multigrain. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא אבקת אפייה, מלח, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס Multigrain, עוגיות שוקולד צ'יפס מריבות, ו פנקייק מולטיגרין.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב סובין שיבולת שועל, קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה בינונית, להקציף יוגורט, חלב, ביצה ושמן לשלב.
יוצקים תערובת יוגורט לתערובת סובין שיבולת שועל ומערבבים עד לא ממש משולב (אתה עדיין צריך לראות גושים של קמח). מקפלים בשוקולד צ ' יפס עד רק מעורבב.
בואו לעמוד 10 דקות. מחממים תנור ל-200F.
מחממים מחבת או מחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך. ערפל עם ספריי בישול (או מברשת עם חמאה מומסת) ושחרר את הבלילה על ידי 1/4 cupfuls. מבשלים עד החלק התחתון הוא זהב (בעדינות להרים עם מרית לבדוק), 2 עד 3 דקות. הפוך פנקייק ולבשל עד השחמה בצד השני, על 1minute יותר. שמור פנקייק חם על צלחת חסינת חום בתנור בעת בישול פנקייק הנותרים. להעביר סירופ מייפל חם ליד השולחן עם פנקייק, אם תרצה.