פנקייק תפוח הולנדי אפוי בתנור
פנקייק תפוח הולנדי אפוי בתנור דורש בסביבה 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מילוי עוגת תפוחים, חלב, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 67 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים ממש אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פנקייק תפוח הולנדי אפוי בתנור, פנקייק תפוח הולנדי אפוי בתנור, ו לחם אפוי בתנור הולנדי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
במחבת ברזל יצוק 10 אינץ', לחמם את מילוי עוגת התפוחים, חמאה, קינמון. בקערה, לנצח את הביצים עד מקציף.
מוסיפים את החלב, הקמח, שמנת חמוצה, גרידת לימון ומלח. הכה רק עד הבלילה היא חלקה.
יוצקים על תערובת תפוח חם במחבת, ומיד לשים את המחבת בתנור.
אופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד פנקייק הוא נפוח וזהוב חום. באמצעות מסננת קטנה, בסדר, אבק קלות את החלק העליון של פנקייק עם סוכר ' ממתקים.