פנקייק תפוחי אדמה גבינה עם ירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פנקייק תפוחי אדמה גבינה עם ירקות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 35 . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 59 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לכם בצל, ברוקולי, גבינת צ'דר קלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: פנקייק פירה גבינה, פנקייקים עם שאריות גבינה מחית תפוחי אדמה, ו מקרוני גבינה וירקות.
הוראות
מערבבים תפוחי אדמה, ברוקולי, 1 כוס הגבינה, הביצים, בצל ותבלינים.
ממיסים 1 כף. של החמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני. כף 2 כף. של תערובת תפוחי אדמה למחבת; לחץ בקלילות כדי לשטח. חזור עם תערובת תפוחי אדמה הנותרים, המאפשר על 1 אינץ ' בין פנקייק. (אתה אמור להיות מסוגל לבשל 6 עד 8 פנקייק בכל פעם.) לבשל 2 עד 3 דקות. בכל צד או עד חום פריך וזהוב משני הצדדים.
מסננים על מגבות נייר; מניחים על גיליונות אפייה ungreased. חזור עם תערובת תפוחי אדמה נותרת, הוספת חמאה הנותרים לפי הצורך.
מפזרים באופן שווה עם גבינה.
פנקייק מטגן, 4 עד 6 סנטימטרים מחום, 1 עד 2 דקות. או עד גבינה מותכת.