פנקייק תפוחי אדמה שוויצרי
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לרפרטואר שלך, פנקייק תפוחי אדמה שוויצרי עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 304 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, גבינה שוויצרית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. למתכון הזה מ טעם הבית יש 37 מעריצים. זה עובד גם הר ד ' אובר זול למדי עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. עם כפית ציון 51%, המנה הזו טובה. פנקייק פקורה מנגולד שוויצרי עם עגבניות מתפוצצות, מתאבנים לפנקייק תפוחי אדמה, ו פנקייק תפוחי אדמה פרמזן דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת טפלון גדולה ממיסים 1 כף חמאה עם 1 כף שמן על אש בינונית-גבוהה.
מורחים מחצית מתפוחי האדמה בשכבה אחידה במחבת. מתבלים ב 1/2 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מפזרים גבינה, ואז למעלה עם תפוחי אדמה הנותרים. מתבלים במלח ופלפל שנותרו. לחץ על תערובת בעדינות למחבת. מבשלים כ -7 דקות או עד שהתחתית משחימה.
מסירים מהאש. שחרר פנקייק מצידי המחבת. הפוך פנקייק על צלחת. מחזירים את המחבת לחום ומחממים את יתרת החמאה והשמן. החלק את פנקייק תפוחי האדמה בצד החום כלפי מעלה למחבת. מבשלים כ -7 דקות יותר או עד שהתחתית משחימה והגבינה נמסה. החלק על צלחת.
מפזרים פטרוזיליה וחותכים לטריזים.