פסטה
פסטה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 893 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שום, צדפות, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט פרפה כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 63%, המנה הזו טובה. נסו פסטה בית פסטה קון ברוקולי-זהו רוטב על בסיס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי, פסטאן ברוטב פלפל אדום קלוי / פסטה פלפל אדום קלוי / פסטה קלה לילדים, ו פסטה קון לה צוקאן אלה נפולטנה (פסטה עם דלעת חורף, בסגנון נאפולי) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מים בסיר גדול עם מכסה, מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה מתגלגלת.
הוסף ספגטי, מניף אותו למים כך שכל קווצה תיצור קשר. בעזרת כף עץ או מלקחיים, כופפו בעדינות אטריות לצלילה. מכסים את הסיר ומחזירים לרתיחה מתגלגלת, ומפחיתים את האש לבינונית-גבוהה. מערבבים מדי פעם.
יוצקים 3 כפות שמן זית כתית מעולה באיכות טובה לתחתית קערת הגשה רחבה יחד עם שום.
תוך 4 דקות התחל לטעום. בסיום, מחרוזת ספגטי צריכה להיות קפיצית כאשר היא נמשכת. לשן צריכה להיות התנגדות מסוימת אך לא כל כך שהפסטה נדבקת בשיניים. ברגע פסטה נעשה, לנקז מיד במסננת גדולה (מודלים עפעפיים הם הטובים ביותר). לנער פסטה כדי להפסיק לבשל אך אל תנער יבש. ולא שטיפה!
מוסיפים פסטה לקערת הגשה וזורקים לציפוי. מחלקים במהירות לקערות בודדות וזורקים