קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות82
מגזין

פסטה אפונה & גרגיר נחלים

פסטה אפונה & גרגיר נחלים
אם יש לך בסביבה 25 דקות כדי לבלות במטבח, אפונה שמנת & פסטת גרגיר הנחלים יכול להיות נהדר lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו גרגיר נחלים, אפונים, טרגון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 98% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: פסטת פפדיו שמנת עם גרגיר נחלים וצנוברים, פסטת פפדיו שמנת עם גרגיר נחלים וצנוברים, ו סרטן שמנת & פסטה אפונה.

הוראות

1
לבשל את הפסטה בעקבות הוראות מנות. בינתיים, לבשל את האפונה ושום במחבת נפרדת של מים מלוחים רותחים במשך 3-5 דקות, עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מסננים היטב, שמירה על חלק מהמים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
שים את האפונה, שום וגרס במעבד מזון עם 2 כפות של מי בישול פסטה. יז לטהור מחוספס מאוד.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
תחזיר את הפסטה למחבת. מערבבים בתערובת האפונה, מסקרפונה, טרגון וגרידת לימון ומיץ. מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לחם פריךלחם פריך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות