פסטה אפונה & גרגיר נחלים
אם יש לך בסביבה 25 דקות כדי לבלות במטבח, אפונה שמנת & פסטת גרגיר הנחלים יכול להיות נהדר lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו גרגיר נחלים, אפונים, טרגון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 98% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: פסטת פפדיו שמנת עם גרגיר נחלים וצנוברים, פסטת פפדיו שמנת עם גרגיר נחלים וצנוברים, ו סרטן שמנת & פסטה אפונה.
הוראות
לבשל את הפסטה בעקבות הוראות מנות. בינתיים, לבשל את האפונה ושום במחבת נפרדת של מים מלוחים רותחים במשך 3-5 דקות, עד במכרז.
מסננים היטב, שמירה על חלק מהמים.
שים את האפונה, שום וגרס במעבד מזון עם 2 כפות של מי בישול פסטה. יז לטהור מחוספס מאוד.
תחזיר את הפסטה למחבת. מערבבים בתערובת האפונה, מסקרפונה, טרגון וגרידת לימון ומיץ. מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם לחם פריך.