פסטה באביב עם אספרגוס ועגבניות ענבים
פסטה באביב עם אספרגוס ועגבניות ענבים עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. אם יש לכם גבינת פרמזן-רג'יאנו, מיץ לימון, פסטה פנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. מתכונים דומים: חביתה עם אספרגוס, עגבניות ענבים ומוצרלה, שרימפס מערבבים ומטגנים עם אספרגוס ועגבניות ענבים, ו Orecchiette עם אספרגוס, עגבניות ענבים, תרד, ופרמזן.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים, הזמנת 2 כפות בישול נוזלי; להחזיר פסטה למחבת.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים 1 כפית שמן זית; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל; מבשלים 3 דקות.
מוסיפים אספרגוס, קליפה לימון, ו 1 כף מיץ לימון; לטגן 2 דקות. מערבבים עגבניות; לטגן 1 דקה או רק עד עגבניות מתחילים לרכך.
מוסיפים את נוזלי הבישול השמורים, תערובת עגבניות, נותרות 2 כפיות שמן זית, נותרות 1 כף מיץ לימון, מלח ופלפל לפסטה. לזרוק היטב. כפית 1 תערובת פסטה כוס לתוך כל 6 קערות, ומפזרים כל מנה עם 1 1/2 כפות גבינה.
מקשטים עם בזיליקום טרי, אם תרצה.