קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

פסטה ביצה עם רוטב כבש: Tagliolini Col Sugo di Agnello

פסטה ביצה עם רוטב כבש: Tagliolini Col Sugo di Agnello
פסטה ביצה עם רוטב כבש: Tagliolini Col Sugo di Agnello הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 537 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך tagliolini ביצה, עגבניות משומר, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: מקרוני גריל סוגו ביאנקו-עוף בגריל עם רוטב שמנת Asiago ופסטה, צלעות כבש בגריל (agnello A Scotadito), ו כתף כבש צלויה (Agnello De Latte Arrosto).

הוראות

1
במחבת גדולה, עמוקה למדי, מחממים את שמן הזית על חום גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיף את הבצל, גזר, בזיליקום ופנצ ' טה ומבשלים על חום בינוני גבוה עד השומן pancetta כבר שניתנו לחלוטין. מתבלים את הטלה במלח ופלפל ומוסיפים אותו למחבת, ומבשלים עד שהוא משחימים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים את היין, נותנים לו לבשל 5 דקות, ואז מוסיפים את העגבניות ואת 4 כוסות מים רותחים. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מכוסים עד שהבשר רך. עם כפית מחוררת, להסיר את הבשר ולשמור אותו חם, ולאחר מכן להוסיף את הפסטה הטרייה לרוטב ומבשלים עד אל דנטה. כאשר הפסטה מבושלת, להחזיר את הבשר למחבת, מערבבים בעדינות על חום במשך כמה דקות ולחלק באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה