פסטה במחבת אחת
פסטה במחבת אחת עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 428 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. אם יש לכם עגבניות משומרות, סוכר חום, גבינת צ'דר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי לנצל את הבצל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 68%. הציון הזה די טוב. נסו מחבת עוף קייג'ון עם פסטה-קח על בונה ארוחות מחבת עוף בסיסית, פסטה מחבת אחת, ו פסטה מחבת עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את ההודו, הבצל והפלפל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים את העגבניות, המרק, הפטריות, הסוכר החום ואבקת הצ ' ילי. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 30 דקות.
מוסיפים פסטה; לחזור לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 30-35 דקות או עד שהפסטה רכה.
מפזרים גבינה. מכסים ומבשלים 2-3 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.