פסטה בסגנון ונציאני
פסטן בסגנון ונציאני הוא חלב חינם ומספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 616 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. 74 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אגוז אורן, עלי תרד, צלפיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שעועית בסגנון ונציאני ומרק פסטה, צדפות בסגנון ונציאני, ו פאייה בסגנון ונציאני.
הוראות
התחל לטגן את הבצל בשמן במחבת לא מקל אתהצריך לבשל אותם במשך כ 10 דקות עד שהם רכים מאוד. בינתיים, להרתיח את הפסטה.
מערבבים את החומץ, sultanas, צלפים ורוב צנוברים לתוך הבצל הרך עם כמה תיבול, ואז לבשל במשך 1 דקות יותר כדי לרכך את הסולטנים. מערבבים את התרד עם התזה של מי פסטה.
מסננים את הפסטה, ואז לזרוק עם תערובת בצל התרד צריך לנבול כמו שאתה עושה. מחלקים בין 2 קערות, לפזר עם צנוברים הנותרים לשרת.