בשר פסטאן ומרק פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, מים, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: תבשיל פסטה טחון של קיטנסל-פטריות, מרק אטריות פטריות-בקר, ו מרק פטריות, שעורה ובשר בקר.
הוראות
1
בתנור הולנדי 4 ליטר, לבשל בשר ובצל מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר הוא חום; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מערבבים במים חמים, רוטב
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מערבבים, בזיליקום, מלח, פלפל ושום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
5
להפחית חום. כיסוי; מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים פסטה לא מבושלת, פטריות ויין. כיסוי; לבשל 10 דקות יותר. מוסיפים פטרוזיליה.