זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך אגוזים, אנשובי, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פסטה ברוטב אנשובי-אגוז, רוטב האנשובי והאגוז של סקיי Gyngell, ו אנשובי-רוטב פסטה זית.
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
2
מסננים במסננת מעל קערה, שומר 1/2 כוס בישול נוזלי.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
להוסיף פלפל, אנשובי ושום; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות לשבור אנשובי לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שום גויה®
6
מוסיפים מרק ופלפל אדום כתוש; מבשלים 3 דקות או עד שרוב הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
7
להוסיף פסטה, שמורות 1/2 כוס בישול נוזלי, פטרוזיליה, ושאר החומרים למחבת; לזרוק לשלב.