פסטה ברוטב אנשובי-אגוז
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך אגוזים, אנשובי, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פסטה ברוטב אנשובי-אגוז, רוטב האנשובי והאגוז של סקיי Gyngell, ו אנשובי-רוטב פסטה זית.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מסננים במסננת מעל קערה, שומר 1/2 כוס בישול נוזלי.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד להשחמה קלה.
להוסיף פלפל, אנשובי ושום; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות לשבור אנשובי לחתיכות קטנות.
מוסיפים מרק ופלפל אדום כתוש; מבשלים 3 דקות או עד שרוב הנוזל מתאדה.
להוסיף פסטה, שמורות 1/2 כוס בישול נוזלי, פטרוזיליה, ושאר החומרים למחבת; לזרוק לשלב.