פסטה ברוטב שום שקדים
גשו לסופר וקנו אפונה, שמן זית, שקדים blanched, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו עוף בשום-רוטב שקדים, עוף בשום-רוטב שקדים, ו פסטה ברוטב שקדים ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
שקדים blanched Purée ושום עם מים 1/4 כפית מלח בבלנדר עד חלקה.
מבשלים cavatappi בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד כמעט אל דנטה. להזמין 3 כוסות פסטה-בישול מים לנקז פסטה.
בינתיים, שמן חום וחמאה 1 כף במחבת כבדה 12 אינץ ' (רצוי ישר צדדי) על חום בינוני עד קצף שוכך.
מוסיף פירה שקדים ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד מעובה, על 3 דקות.
להוסיף 2 1/2 כוסות שמורות מי בישול, 1/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד מעובה מעט, 3 עד 4 דקות.
להקציף הנותרים 2 כפות חמאה עד נמס.
מוסיפים פסטה ואפונה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהפסטה היא אל דנטה (הרוטב יהיה דק), 2 עד 3 דקות.
מוסיפים גבינה ומיץ לימון ומערבבים עד לשלב היטב.
הסר מן החום ומערבבים במחצית בזיליקום נענע ומלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים פסטה בקערות עם שקדים קצוצים, עשבי תיבול שנותרו, וגבינה נוספת.