קושיקשה
מוכן ב37 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

פסטה דלעת פנה-וייז

פסטה דלעת פנה-וייז
פסטה דלעת פנה-חכם לוקח בערך 37 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 2106 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 188 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם גבינת פרמיג'אנו-רג' יאנו, מחית דלעת, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 69%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פסטה דלעת פנה-וייז, פסטה פנה עם רוטב אלפרדו דלעת, ו פסטה פטה פנה דלעת (ללא גלוטן).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים מלח והפסטה ומבשלים אל דנטה, שומרים 12 כוס ממי הפסטה העמילניים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
במחבת גדולה מחממים את האוו, פעמיים סביב התבנית, על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים למחבת את השאלוט והשום ומקפיצים 3 דקות. מערבבים פנימה את ציר העוף, הדלעת והשמנת, ואז מתבלים את הרוטב ברוטב החם, אגוז המוסקט, הקינמון, המלח והפלפל. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עוד 5 עד 6 דקות להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שום גויה®שום גויה®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים מעט ממי הפסטה השמורים במידת הצורך כדי לדלל מעט את הרוטב. מערבבים פנימה את המרווה ואז זורקים פנימה את הפסטה המרוקנת והגבינה המגורדת.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ