פסטה דלעת פנה-וייז
פסטה דלעת פנה-חכם לוקח בערך 37 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 2106 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 188 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם גבינת פרמיג'אנו-רג' יאנו, מחית דלעת, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 69%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פסטה דלעת פנה-וייז, פסטה פנה עם רוטב אלפרדו דלעת, ו פסטה פטה פנה דלעת (ללא גלוטן).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה לפסטה.
מוסיפים מלח והפסטה ומבשלים אל דנטה, שומרים 12 כוס ממי הפסטה העמילניים.
במחבת גדולה מחממים את האוו, פעמיים סביב התבנית, על אש בינונית.
מוסיפים למחבת את השאלוט והשום ומקפיצים 3 דקות. מערבבים פנימה את ציר העוף, הדלעת והשמנת, ואז מתבלים את הרוטב ברוטב החם, אגוז המוסקט, הקינמון, המלח והפלפל. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עוד 5 עד 6 דקות להסמכה.
מוסיפים מעט ממי הפסטה השמורים במידת הצורך כדי לדלל מעט את הרוטב. מערבבים פנימה את המרווה ואז זורקים פנימה את הפסטה המרוקנת והגבינה המגורדת.