קושיקשה
מוכן ב37 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

פסטה דלעת פנה-וייז

פסטה דלעת פנה-וייז
פסטה דלעת פנה-חכם לוקח בערך 37 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 2106 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 188 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם גבינת פרמיג'אנו-רג' יאנו, מחית דלעת, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 69%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פסטה דלעת פנה-וייז, פסטה פנה עם רוטב אלפרדו דלעת, ו פסטה פטה פנה דלעת (ללא גלוטן).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים מלח והפסטה ומבשלים אל דנטה, שומרים 12 כוס ממי הפסטה העמילניים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
במחבת גדולה מחממים את האוו, פעמיים סביב התבנית, על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים למחבת את השאלוט והשום ומקפיצים 3 דקות. מערבבים פנימה את ציר העוף, הדלעת והשמנת, ואז מתבלים את הרוטב ברוטב החם, אגוז המוסקט, הקינמון, המלח והפלפל. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עוד 5 עד 6 דקות להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שום גויה®שום גויה®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים מעט ממי הפסטה השמורים במידת הצורך כדי לדלל מעט את הרוטב. מערבבים פנימה את המרווה ואז זורקים פנימה את הפסטה המרוקנת והגבינה המגורדת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ