קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

פסטה וגבינה גלגלית

פסטה וגבינה גלגלית
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את פסטן וגבינה ווילי גוד. מנה אחת מכילה 563 קלוריות, 26 גרם חלבון ו-25 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. תמורת $1.99 למנה, מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש פירורי לחם, חלב, קמח ופרמזן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62%, וזה טוב. נסו פסטה וגבינה ווילי גוד, סלט פסטה ווילי טוב וסלט פסטה BLT טוב לעזאזל (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים מבשלים את הפסטה עד כמעט אל דנטה, ואז מסננים ומניחים בצד. חמאה 4 רמקינים. בסיר על אש בינונית, ממיסים את החמאה ואז מוסיפים קמח תוך כדי ערבוב. מבשלים עד שהתערובת מתחילה לבעבע, 2 עד 3 דקות. להקציף לאט חלב ולהביא לרתיחה. מנמיכים את האש ומערבבים עד שהרוטב מסמיך, בערך 2 עד 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מסירים מהאש ומוסיפים גבינה. מערבבים עד שהגבינה נמסה לחלוטין. מתבלים במלח, לפי הטעם, בהתאם למליחות הגבינה. מערבבים פנימה פסטה מבושלת, ואז יוצקים לתוך הרמקינים. בקערה קטנה משלבים פירורי לחם, פלפל ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מפזרים קלות על כל רמקין את תערובת פירורי הלחם ואופים 20 דקות או עד שמבעבע ומזהיב מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו