קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

פסטה וגבינה גלגלית

פסטה וגבינה גלגלית
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את פסטן וגבינה ווילי גוד. מנה אחת מכילה 563 קלוריות, 26 גרם חלבון ו-25 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. תמורת $1.99 למנה, מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש פירורי לחם, חלב, קמח ופרמזן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62%, וזה טוב. נסו פסטה וגבינה ווילי גוד, סלט פסטה ווילי טוב וסלט פסטה BLT טוב לעזאזל (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים מבשלים את הפסטה עד כמעט אל דנטה, ואז מסננים ומניחים בצד. חמאה 4 רמקינים. בסיר על אש בינונית, ממיסים את החמאה ואז מוסיפים קמח תוך כדי ערבוב. מבשלים עד שהתערובת מתחילה לבעבע, 2 עד 3 דקות. להקציף לאט חלב ולהביא לרתיחה. מנמיכים את האש ומערבבים עד שהרוטב מסמיך, בערך 2 עד 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מסירים מהאש ומוסיפים גבינה. מערבבים עד שהגבינה נמסה לחלוטין. מתבלים במלח, לפי הטעם, בהתאם למליחות הגבינה. מערבבים פנימה פסטה מבושלת, ואז יוצקים לתוך הרמקינים. בקערה קטנה משלבים פירורי לחם, פלפל ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מפזרים קלות על כל רמקין את תערובת פירורי הלחם ואופים 20 דקות או עד שמבעבע ומזהיב מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו