פסטה ושעועית פנה ים תיכונית
פני הים התיכון פסטן שעועית היא צמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 508 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לכם אפונים חומוס, תיבול, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו בקלה ים תיכוני עם פסטה פנה זרק, פסטה פנה עם שעועית קנליני ופרושוטו, ו Penne all 'Arbabiata {Spicy Penne Pasta} - 50 נשים משחתות באוכל-רות רוג' רס ורוז גריי (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פנה כדי doneness הרצוי לפי הוראות על החבילה.
בינתיים, מחממים שמן במחבת גדולה או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 30 שניות.
מוסיפים עגבניות, שעועית, תיבול איטלקי וסוכר; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 10 דקות.
להוסיף תרד; לבשל 3 דקות או עד wilts תרד, ערבוב לעתים קרובות.
כדי לשרת, לארגן פנה מבושל על מגש גדול. למעלה עם תערובת עגבניות.